MentalHubDiáktanácsadás

Egyéni tanácsadásra telefonon vagy e-mailen keresztül tudsz bejelentkezni!
Kattints ide

News & Events

AZ ISKOLA DIÁK-tanácsadója.

2011 óta foglalkozom Athénés diákok mentális egészségével. Évekig az iskola épületében kapott helyet a tanácsadás, idén viszont külső helyre került. Lásd "fogadóóra - helyszín" menűpont alatt.

Tovább

2018/2019 mentálos kalendárium

"Global Awareness Calendar" programban minden héten újabb és újabb mentálos témát igyekszünk előtére állítani. Az itt látható szakmai anyagok csak angol nyelven olvashatóak.

Tovább

Üdvözlünk a MentalHub Diák-mentálhigiénés tanácsadás oldalán!

Az Athénés tanulók részére!


Külső, független mentálhigiénés tanácsadó irodaként a Human-Service 2011 őszétől foglalkozik Athénés diákokkal. 2014-től a szolgáltatásunk már nem díjmentes, de rendkívül kedvező (3500 Ft./60 perc) díjért biztosítjuk továbbra is az iskola felnőtt, (tanulói jogviszonnyal rendelkező) tanulóinak az egyéni/személyes tanácsadást.

A diáktanácsadás egy olyan támogató szolgáltatás, ahol a diákok igény szerint egyéni valamint csoportos foglalkozásokra járhatnak életminőségük javítása érdekében. A fogadóórákra nagy szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt. Bejelentkezni két módon lehet: telefonon vagy e-mailen keresztül.

Szeretettel ajánljuk az oldalra érkezők figyelmébe a segédanyagok menüpont alatt olvasható, sok esetben letölthető önismereti anyagokat, linkeket illetve válogatott szakirodalmat az önálló elmélyüléshez is.

Tovább