MentalHubDiáktanácsadás

ONLINE idöpontfoglaláshoz egyéni tanácsadásra az alábbi linken keresztül tudsz bejelentkezni!
Kattints ide

Friss hírek

Kedves hallgatók!

2018/19-es tanévben is folyamatos a mentálos egyéni fogadóórák rendszere.

Hétfőn 7:00-12:00 óra között és szerdán 9:00-13:00 óra között működik a tanácsadó iroda, hétfőnként 7:00-8:00 óra között pedig nyitott fogadóórát tartunk.

Figyelem új helyszínre költöztünk:
2019 június 10-től ismét az "H" épület 2. emelet keleti szárnyában működik a tanácsadás a műszaki osztály mellett.

Időpontfoglalási online rendszerünk a legkényelmesebb megoldás a bejelentkezésekre amely elérhető a zöld meződből.

Szeretettel hívjuk fel a figyelmet, hogy a segédanyagok könyvtára sok új anyaggal bővült nemrégiben, amely elérhető a felső navigációs menűsorból.

Az egyetem diák-tanácsadó mentálosa Somogyi Levente.

Tovább

Tanulócsoport/tanuló-társ kialakítása

"2018 őszétől elérhető az a kiegészítő szolgáltatás, mely korszerű tanuló-társ, tanuló-csoport kialakításában nyújthat segítséget az eredményesebb vizsgafelkészülések érdekében.

Tovább

Üdvözlünk a MentalHub Diák-mentálhigiénés tanácsadás oldalán!

Állatorvostudományi Egyetem hallgató részére!


2014 őszétől az Állatorvostudományi Kar hallgatói számára bizalmas és díjmentes tanácsadást biztosítunk, meghatozott napokon az egyetem központi kampuszán.

A tanácsadás egy olyan támogató szolgáltatás, ahol a hallgatók igény szerint egyéni valamint csoportos foglalkozásokra járhatnak életminőségük javítása érdekében. A Human-Service, külső megbízott szolgáltatóként működik az egyetemen. A fogadóórákra nagy szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt. Bejelentkezni természetesen többféle módon van lehetőség: személyesen (fogadóórák alatt) telefonon, e-mailben vagy akár ONLINE időpontfoglalásos rendszerünkön keresztül.

Szeretettel ajánljuk az oldalra érkezők figyelmébe a segédanyagok menüpont alatt olvasható, sok esetben letölthető önismereti anyagokat, linkeket illetve válogatott szakirodalmat az önálló elmélyüléshez is.

Tovább


2018/19-es tanévben

"Global Awareness Calendar" programban minden héten újabb és újabb mentálos témát igyekszünk előtérbe állítani. Az itt látható szakmai anyagok csak angol nyelven olvashatóak.

Tovább